44%

Nokia BL-4D Baterija

500,00  RSD (sa PDV-om) 900,00  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
Na zalihama

Opis

Nokia BL-4D nSonic Baterija za Mobilni Telefon

Odgovara za sledeće modele:

  • Nokia E5-00
  • Nokia E7-00
  • Nokia N8-00
  • Nokia N97 Mini

Izbegavajte pranjenje vase baterije do kraja, jer to nepotrebno opterećuje bateriju. Bateriju treba redovno puniti. Ne ostavljajte bateriju predugo ispranjenu jer time možete smanjiti kapacitet i skratiti životni vek baterije.
Nemojte da modifikujete i dorađujete, pokušavate da ubacite strane predmete u bateriju, da je uranjate ili da je izlažete vodi ili drugim tečnostima.
Ne pravite kratak spoj. Do slučajnog kratkog spoja može da dođe kada neki metalni predmet kao što je novčić, spajalica ili slično, napravi direktni kontakt pozitivnog (+) i negativnog (-) izvoda baterije (Izvodi su metalne tračice na bateriji). Kratkim spajanjem izvoda može da se ošteti baterija ili predmet kojim je ostvaren kontakt.
Izbegavajte ekstremne temperature.Pokušajte da bateriju uvek držite na temperaturi od 15C-25C. Ekstremne temperature smanjuju kapacitet i skraćuju životni vek baterije.
Ne bacajte baterije u vatru pošto mogu eksplodirati. Baterije odlažite u skladu sa propisima. Molimo da ih po mogućtstvu reciklirate. Ne odlažite ih kao kućni otpad.
Upotrebljavajte bateriju samo za ono šta je namenjena. Nepravilno korišćenje baterije može da prouzrokuje požar, eksploziju ili drugu opasnost.Nikada ne koristite oštećeni punjač ili bateriju. Držite bateriju van domašaja dece.

Nokia standardne baterije za mobilne telefone iz nase ponude su vrhunskog kvaliteta i pristupacnih cena.  

Poznato je da standardne baterije za mobilne telefone mogu da izgube i do 20% na jacini svake godine i zato je jako bitno da obratite paznju na kvalitet baterija kada ih kupujete i kako ih cuvate.

Nase Nokia standardne baterije su vrhunskog kvaliteta i zato je njihov radni vek duzi od ostalih baterija koje se mogu naci na trzistu.


Baterije, Nokia, nSonic Nokia BL-4D nSonic Baterija za Mobilni Telefon. Nokia E5-00 Nokia E7-00 Nokia N8-00 Nokia N97 

Informacije

Kategorije
Težina
0.1 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar