HP Universal Notebook Stand 12-17" NL514AA

HEWLLET PACKARD
1.990,00  RSD (sa PDV-om) 6.800,00  RSD
1.658,33  RSD (bez PDV-a)
troškovi isporuke nisu uključeni u cenu
HEWLLET PACKARD

Opis

HP univerzalni nosač za laptop dizajniran je za daljnje poboljšanje upotrebljivosti i proširenja bilo kojeg laptopa. Stalak uzdiže korisničko iskustvo dovodeći prijenosno računalo u uspravan položaj pod uglom gledanja od 40 ° i omogućava punu interaktivnost sa svim njihovim USB perifernim uređajima s integriranim USB 2.0 čvorištem. Uzdižući prijenosno računalo, njegov se zaslon sada može koristiti kao stolni monitor.

HP-ovim univerzalnim postoljem za prijenosno računalo možete smanjiti nered na radnoj površini za čistiji radni prostor. Sve USB periferne jedinice na vašem računalu sada se mogu objediniti u jednu USB vezu s prijenosnim računalom.

Spojite svoj pisač, tipkovnicu, miš i vanjski uređaj za pohranu na HP Universal Notebook Stand, a zatim jednu jedinstvenu USB vezu s prijenosnim računalom. Integrirani USB 2.0 čvorište sa 4 porta napaja se, tako da odaberite periferne uređaje poput telefona, fotoaparata i vanjskih uređaja za pohranu koji se mogu napuniti / napajati s postolja uz prisutnost prijenosnika ili ne.

Također je postolje dizajnirano tako da korisnik može pristupiti integriranim USB 2.0 priključcima stalka, kao i portovima na prijenosnom računalu.

HP-ovim univerzalnim postoljem za prijenosno računalo možete smanjiti nered na radnoj površini za čistiji radni prostor. Sve USB periferne jedinice na vašem računalu sada se mogu objediniti u jednu USB vezu s prijenosnim računalom. Povežite svoj pisač, tipkovnicu, miš i vanjski uređaj za pohranu na HP Universal Notebook Stand, a zatim jednu jedinstvenu USB vezu s prijenosnim računalom.
Integrirani USB 2.0 čvorište napaja se 4,0 odabranim perifernim uređajima kao što su telefoni, fotoaparati i vanjski uređaji za pohranu koji se sa stalka mogu napuniti ili napajati uz prisutnost prijenosnika ili ne. Također je postolje dizajnirano tako da korisnik može pristupiti ne samo integriranim USB 2.0 priključcima stalka, već i portovima na prijenosnom računalu.
Napunite i napajajte svoje USB periferne uređaje s stalka s prisutnim prijenosnikom ili ne
Pouzdani! Testirano na svim kompatibilnim HP-ovim prijenosnim računalima kako bi HP pružio najvišu kvalitetu

Informacije

Kategorije
Težina
0.2 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar