Načini plaćanja

Načini plaćanja

INTERNET KUPOVINA

Platnom karticom putem Interneta
Pouzećem
Preko računa
Societe Generale potrošački kredit za penzionere
Eurobank beskamatno kreditiranje​

KUPOVINA U RADNJI

Kreditnom karticom
Čekovima građana
Putem kredita
Gotovinsko
Preko računa
Vaučerima
Societe Generale potrošački kredit za penzionere
Kupovina putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja

1. Plaćanje platnom karticom putem Interneta

Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.
Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.
Detaljno uputstvo za plaćanje karticama preko Interneta u Internet prodavnici Tehnomanija  pogledajte ovde.

2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguća su: plaćanje gotovinom ili čekovima, u zavisnosti od kurirske službe.
U slučaju da isporuku vrši PC Deal moguće je plaćanje:
 • U gotovini
   
 • Čekovima mogućnost plaćanja na 12 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 11 meseci).
   
 • Platnom karticom: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, EUROLINE (na teritoriji Beograda), KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE, DINERS (Plaćanje na 3 rate po važećim uslovima kreditiranja Banke) za isporuke u Beogradu.
   
 • kreditne kartice ( Dina, Master/Maestro i Visa)   Komercijalne banke na/do 12 mesečnih rata bez kamate za isporuke u Beogradu.
   

3. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Tehnomanije, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

4. Societe Generale potrošački kredit za penzionere 

PC Deal u saradnji sa Societe Generale bankom Vam predstavlja potrošački kredit za lica do 75 godina starosti.

Societe Generale banka tržištu je ponudila nov proizvod – potrošačke kredite koji se odobravaju na licu mesta, a ono što je posebno atraktivno je da te kredite odobravaju i populaciji do 75 godina. Ovaj potrošački dinarski kredit ima fiksnu kamatnu stopu i istu ratu tokom celog perioda otplate, bez obzira na promene kursa evra.

Preuzmite PDF dokumenta Zahtev za kredit i Administrativnu zabranu i u dogovoru sa našim operaterom, izaberite ekspozituru Societte Generale banke koja je Vama najbliža.
detaljno 

5. Eurobank beskamatno kreditiranje

PC Deal u saradnji sa Eurobankom nudi najpovoljnije kreditiranje kupaca i to kroz mogućnost plaćanja robe na  3 pa  čak i do 24 rate bez kamate.

Program se ostvaruje odobravanjem Mastercard kreditne kartice, a koja nakon otplate kupljene robe ostaje na raspolaganju kupcu za naredne kupovine.

Za više informacija o Eurobank beskamatnom kreditiranju kliknite ovde.

1. Plaćanje platnom karticom 

Prihvatamo sledeće platne kartice:
DINERS (Plaćanje na 3 rate po važećim uslovima kreditiranja Banke), DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, EUROLINE, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE
Povoljnost plaćanja karticama Banca Intesa Visa, Master i American Express na 6 i 12 rata bez kamate na sve uređaje uključujući i akcijske.

2. Plaćanje čekovima 

Prihvatamo plaćanje čekovima građana:
Čekovima mogućnost plaćanja na 12 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 11 meseci).

3. Kreditno plaćanje 

Eurobank beskamatno kreditiranje​ 
Obavite Vašu kupovinu u objektima PC Deal brzo i jednostavno, bez odlaska u Banku i to kroz mogućnost plaćanja robe na 3 pa čak i do 24 rate bez kamate.
detaljno

4. Gotovinsko plaćanje 

Plaćanje u gotovini.

5. Plaćanje preko računa

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Tehnomanije, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

6. Vaučerima 

Kupovinom vaučera u željenom iznosu, na fizičko ili pravno lice.

7. Societe Generale potrošački kredit za penzionere 

PC Deal u saradnji sa Societe Generale bankom Vam predstavlja potrošački kredit za lica do 75 godina starosti.
detaljno 

Societe Generale banka tržištu je ponudila nov proizvod – potrošačke kredite koji se odobravaju na licu mesta, a ono što je posebno atraktivno je da te kredite odobravaju i populaciji do 75 godina. Ovaj potrošački dinarski kredit ima fiksnu kamatnu stopu i istu ratu tokom celog perioda otplate, bez obzira na promene kursa evra.

8. Kupovina putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da PC Deal ponovo odobrava  prodaju robe putem administrativne zabrane sa firmama sa koojima imamo potpisane ugovore.

Za vrednosti kupljene robe od 10.000,00 do 80.000,00 dinara sa PDV-om, kupovina se može ostvariti na 12 mesečnih rata sa troškovima obrade zahteva od 5% godišnje.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno (izuzev zaposlenih koji su na probnom radu).
Uslov za kupovinu putem administrativnih zabrana jeste ugovor poslodavca ili sindikalne organizacije sa PC Deal.

Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne zabrane (u daljem tekstu korisnik kredita) dužna su da prilikom kupovine robe dostave Tehnomaniji d.o.o. sledeću dokumentaciju:
1. Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane i izjavu zaposlenog (5 primeraka)
2. Fotokopija lične karte (2 primerka)
3. Popunjena blanko menica i menično ovlašćenje (1 menica i 1 menično ovlašćenje)